Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής

Posted by Clopy Paste 30 Δεκεμβρίου 2012


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγες ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Αέρινες Σιωπές».

Ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν ο ηθοποιός που αντικατέστησε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Βογιατζής βρέθηκε κρεμασμένος και τα αίτια αυτής του της απόφασης ήταν η ψυχολογική του κούραση.

Ο 42χρονος Δημήτρης σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Δημήτρης, αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Ήταν ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

O ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, συμπρωταγωνιστής του Δημήτρη Βογιατζή στο σίριαλ «Αέρινες Σιωπές», δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ο Δημήτρης ήταν ένας πάρα πολύ καλός συνεργάτης, ένα υπέροχο παιδί,  ένας αξιόλογος άνθρωπος. Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τη βιτρίνα και τη ζελατίνα του χώρου του θεάματος. Συναντηθήκαμε κάποιες φορές μετά τη συνεργασία μας. Ήταν πάντα ο άνθρωπος που ήθελε να σου φτιάξει τη διάθεση, να σε κάνει να γελάς, δημιουργούσε καλό κλίμα. Ήταν πάντα ένας προσγειωμένος άνθρωπος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να υποψιαστώ ότι θα έπαιρνε μια τέτοια απόφαση. Δεν ξέρω πώς οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάληξη. Δεν γνωρίζω τί μπορεί να του συνέβαινε. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν έναν άνθρωπο εκεί στις μέρες που ζούμε. Αλλά θα ήθελα να μπορούσα να είμαι κοντά του αυτές τις τελευταίες μέρες για να του πω "κράτα". Δεν μπορώ να το πιστέψω!».


Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή ακολουθεί εκείνη της ηθοποιού Ελευθερίας Βιδάκη, που επίσης πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Αέρινες Σιωπές» και αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε, χτυπημένη από την επιλόχεια κατάθλιψη, το 2004. Οι δυο τους στο σίριαλ υποδύονταν το ζευγάρι!



Αρκετοί φίλοι του Δημήτρη Βογιατζή τον αποχαιρετούν στο Facebook, γράφοντας στη σελίδα τους όσα νιώθουν για αυτόν και περιγράφουν τη θλίψη τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης που έγραψε το παρακάτω σημείωμα για τον φίλο του Δημήτρη Βογιατζή:



Ένας πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος που το καλοκαίρι έπαιζαν μαζί σε περιοδεία, o Χρήστος Συριώτης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:



Την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αφιερώνει στον φίλο του Δημήτρη Βογιατζή, ο ηθοποιός Ιωσήφ Ιωσηφίδης.



Η κηδεία του θα γίνει στον Βόλο αύριο, Δευτέρα 31/12/2012.

Πηγή: fthis.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια