Αγαπητέ κύριε Σαμαρά, Αγαπητέ κύριε Βενιζέλε,

Με επικείμενη τη χρεωκοπία του ΕΟΠΥΥ, και με τα κλειστά νοσοκομεία και την έλλειψη πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας να είναι πλέον πραγματικότητα, η κυβέρνηση χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να αγνοήσει το ανθρώπινο κόστος των πολιτικών λιτότητας και να επικεντρωθεί στην επίτευξη των στόχων που θέτει η τρόικα. Πιστεύω ότι είμαι το κατάλληλο άτομο για να το κάνω αυτό, και ορίστε γιατί:

- Με πλούσια καριέρα ως πανελίστας πρωινών εκπομπών, μπορώ να εγγυηθώ ότι το αναπόφευκτο των περικοπών υπογραμμίζεται με κάθε ευκαιρία. Καθώς είμαι γνωστός για τη διαπεραστική φωνή μου και την άτεγκτη επιχειρηματολογία μου. Αυτό το γεγονός με καθιστά ιδανικό Υπουργό Υγείας, αφού μπορεί να εξασφαλίσει ότι η φωνή της αντιπολίτευσης δεν θα είναι δυνατό να ακουστεί πάνω από τις αγριοφωνάρες μου.

- Με εμένα στο Υπουργείο Υγείας, φαινόμενα όπως η «υγειονομική βόμβα» του Λοβέρδου θα γίνουν συχνότερα. Αντί να επικεντρωθώ στις ανάγκες του συστήματος, όπως την εξασφάλιση πρόσβασης για όλους, τη μείωση υπέρογκων φαρμακευτικών δαπανών και τις στοχευμένες υπηρεσίες για αυτούς που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση, θα κατηγορώ τους μετανάστες και τις περιθωριοποιημένες ομάδες για τα κακώς κείμενα στο ΕΣΥ, θα υπογράψω ακριβές συμβάσεις για την κάλυψη πολύ μικρών υγειονομικών αναγκών, και θα αρνηθώ να λάβω υπόψη μου οποιαδήποτε στοιχεία συνδέουν τη λιτότητα με χειρότερη υγεία.

- Μπορώ να εγγυηθώ ότι οι πληρωμές προς παρόχους υγείας και νοσοκομεία θα πάψουν πάραυτα. Έχοντας προηγουμένως διατελέσει Υφυπουργός Ναυτιλίας, έχω ισχυρούς δεσμούς με την ελληνική ελίτ, η οποία μπορεί να ενδιαφερθεί για μία εξάπλωση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της Υγείας. Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα αποκομίσουν μεγάλα κέρδη χώρις την υποχρέωση να επιτεύξουν στόχους ποιότητας και καθολικής πρόσβασης. Έτσι μπορώ να φέρω εις πέρας το θατσερικό όνειρο του ολοκληρωτικά ιδιωτικοποιημένου συστήματος, στο οποίο απαιτείται οι πολίτες να πληρώνουν από την τσέπη τους για υπηρεσίες, ενώ η πρόσβαση για μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού γίνεται οικονομικά απαγορευτική.

- Τέλος, θα εξακολουθήσω να αγνοώ έρευνες σχετικά με τις κοινωνικές ορίζουσες της υγείας, και θα αποφύγω τη συνεργασία με συναρμόδια Υπουργεία, όπως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Δημοσίων Έργων και το Υπουργείο Οικονομικών. Εκτός εάν η συνεργασία θα επιταχύνει τις περικοπές που σκοπεύουμε να κάνουμε.

Ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψη την αίτησή μου, και αναμένω την απάντησή σας με αγωνία.

Μετά τιμής,

Άδωνις Γεωργιάδης

Πηγή: x-pressed.org

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια