Έναν πεπειραμένο γιατρό, με πεντακάθαρο μέχρι σήμερα μητρώο, να χτυπά επανειλημμένα έναν ασθενή δεμένο στο κρεβάτι του κατέγραψε η κάμερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε ρωσικό νοσοκομείο.

Ο 45χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα, ενώ ο αναισθησιολόγος Andrey Votyakov απέδωσε το ξέσπασμά του στην εξάντληση, έπειτα από ένα ολόκληρο 24ωρο εφημερίας.

Ο γιατρός βρίσκεται υπό εξέταση από την αστυνομία για τη σκληρή επίθεσή του στον 45χρονο, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο που βρίσκεται στα Ουράλια.

Το βίντεο καταγράφει τη λεκτική διαμάχη μεταξύ γιατρού και ασθενή στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της πόλης Περμ. Στη συνέχεια ο γιατρός βγαίνει εκτός εαυτού και φαίνεται να χτυπά τον ασθενή στο κεφάλι και το στέρνο, ο οποίος είναι κλινήρης και υποστηρίζεται από μηχανήματα οξυγόνου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει.  Προφανώς ο γιατρός δεν γνώριζε πως η πράξη του καταγραφόταν.

«Ήταν μία δύσκολη μέρα έπειτα από 24ωρη βάρδια», δήλωσε ο Votyakov, επικεφαλής του τμήματος αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο. «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο με την ομάδα μου άρχισε να με βρίζει. Κι αυτό με έβγαλε εκτός εαυτού. Είχα αφιερώσει τόσο χρόνο για την περίπλοκη περίπτωσή του και για να τον βοηθήσουμε να αναρρώσει και δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Και μετά η συσσωρευμένη κούραση έπαιξε το δικό της ρόλο και παρασύρθηκα. Τον χτύπησα παρουσία των συναδέλφων μου», πρόσθεσε. «Συνεχίσαμε τη φροντίδα του μετά το περιστατικό, αλλά δυστυχώς απεβίωσε. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε και ζητώ συγγνώμη πρώτα από τον ίδιο τον ασθενή και την οικογένειά του», κατέληξε.



Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2013, αλλά το οπτικό υλικό δημοσιοποιήθηκε τώρα.

Ο προϊστάμενος του αναισθησιολόγου ανακοίνωσε την απόλυσή του.

Η αστυνομία ερευνά το υλικό από την κάμερα και ό,τι ακριβώς συνέβη. Αστυνομικοί ήδη επισκέφθηκαν το νοσοκομείο και έκαναν ερωτήσεις στο προσωπικό για να καταλάβουν αν ο θάνατος του ασθενή προέκυψε από τα χτυπήματα και αν του δόθηκε η απαραίτητη φροντίδα μετά το περιστατικό.

Δείτε το 30 δευτερολέπτων βίντεο...


Πηγή: newsbeast.gr - madata.gr ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια