Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας...

Posted by Clopy Paste 16 Ιουλίου 2014


Ένας φίλος του blog μας το έστειλε, σας το μεταφέρουμε αυτούσιο μαζί με τις αφιερώσεις:

Τα ωραία πράγματα δεν κρατάνε πολύ, γι' αυτό φτιάξτε δυνατές αναμνήσεις...

«Ακόμα θυμάμαι τη βόλτα στην Ακρόπολη που κράτησα για πρώτη φορά το χεράκι σου και που μου έλεγες για τη δυσκολία της σχέσης από απόσταση, τον καφέ στο Μοναστηράκι και το παγκάκι όπου δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Όταν περνάω από εκεί πάντα σε φέρνω στο μυαλό μου. Δεν είναι μόνο οι μουσικές που με ταξίδεψες, τα λόγια αγάπης που ανταλλάξαμε, είναι και αυτά τα λίγα μονοπάτια που περπατήσαμε μαζί και σε είχα στο πλάι μου. Ένιωθα μια αγαλλίαση μέσα μου και έλαμπα, γιατί είχα δίπλα μου κάτι που ήθελα πολύ και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι υπάρχει. Μια γυναίκα άκρως αισθησιακή, ρομαντική με απίστευτη θηλυκότητα και ισχυρή προσωπικότητα. Ήσουν ένα όνειρο. Και επέλεξες να μείνει αυτό που ζήσαμε ένα όνειρο. Η ζωή η ίδια να μας επιβάλλει τους κανόνες της. Εσύ εκεί κι ο έρωτάς σου διαταγή και τελεσίγραφο και εγώ εδώ όλη τη νύχτα αγκαλιά μ' ένα αντίγραφο. Αυτό που ζήσαμε δεν ήταν σαν ένα τζάμι που έσπασε και έγινε κομμάτια, αλλά ένα σχοινί που τεντώθηκε, έσπασε και εσύ πήρες το κομμάτι σου και έφυγες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ένας κόμπος και να ξαναενωθούν τα κομμάτια. Αυτό έγινε και τότε στην Αθήνα όταν ξαναβρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό, σαν τη φωτιά που με το πρώτο αεράκι αναζωπυρώνεται, σαν τη θερμή στάχτη που την αναμοχλεύεις και σπινθηρίζει η φωτιά. Γι' αυτό, λοιπόν, δεν μείναμε φίλοι, δεν τηλεφωνιόμαστε, δεν συναντιόμαστε. Γιατί υπήρχε χημεία ανάμεσά μας, αληθινό αίσθημα και αυτό που ζήσαμε στηρίχτηκε πάνω σε γερά ερείσματα. Μπορεί να γκρεμίστηκε η αγάπη μας, τα θεμέλια όμως παραμένουν και θα παραμείνουν στον αιώνα τον άπαντα. Για σένα πριν άπειρα χρόνια συναντηθήκαμε και αγαπηθήκαμε για μένα άπειρη είναι η αγάπη μου για σένα. Μπορεί να προχωρήσαμε, αλλά κάθε μέρα ζω με το ίδιο όνειρο. Με την πρώτη ευκαιρία σε θυμάμαι και σε αναφέρω όποτε μιλάω για γυναίκες. Τους μιλάω για την πιο καλή γυναίκα που έχω γνωρίσει που μπορεί να με πλήγωσε και να την πλήγωσα, αλλά μου χάρισε ένα όνειρο. Όνειρο ήτανε που η ενθύμησή του σου αφήνει έναν πόνο ίσως γλυκό που δεν κατάφερες να ζήσεις με τη γυναίκα της ζωής σου το υπόλοιπο της ζωής σου.»


Τα παρακάτω τραγούδια αφιερώνονται σε εκείνη...


















Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια