Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» διαθέτει από 3 διπλές προσκλήσεις για τη ΝΕΑ παράσταση «Το χαμόγελο της Μόνα Λιζα» στους αναγνώστες του ClopYPastE blog για κάθε ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης αυτής από τις 14/9/2015 μέχρι και τις 24/11/2015. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.15 και 21.45 μέχρι και τις 24/11/2015.


Αρκεί να μας αποστείλετε, το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία που επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε στα e-mail info (at) clopypaste.gr ή clopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο Facebook ΕΔΩ μέσω μηνύματος: 

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράς για πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία 608, 622, 235, 140). Από την στάση του Μετρό στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ μπορείτε βέβαια να μεταβείτε στη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και με τα πόδια. Απέχει περίπου 500m. 

Οι νικητές θα προκύπτουν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερώνονται και με e-mail για την επιτυχία τους.

Οι νικητές θα πρέπει οπωδήποτε να επικοινωνούν για επιβεβαίωση με τη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» στο τηλέφωνο: 211 0120936.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώνουν τουλάχιστον μία μέρα πριν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, και συγκεκριμένα μέχρι και τις 23:00 καθότι η κλήρωση θα πραγματοποιείται μία μέρα πριν την παράσταση, και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 23:01 και 23:59. Έτσι αν για παράδειγμα επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση στις 14/9/2015 θα πρέπει να έχουν φροντίσει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 23:00 της 13/9/2015.  


«Το χαμόγελο της Μόνα Λίζα» του Victor Lodato

Μόνα Λίζα. Ο πίνακας που πάντα γοήτευε, γοητεύει και θα γοητεύει τον κόσμο. Αλλά για τον Βιτσέντζο Περούτζια, ο πίνακας άσκησε τέτοια γοητεία και δύναμη, που τον οδήγησε να τον κλέψει από το Λούβρο και να τον κρατήσει στη σοφίτα του στο Παρίσι πάνω από δυο χρόνια, πριν τον επιστρέψει στην Ιταλία, που ήταν τόπος και της δικής του καταγωγής.

 Μια αληθινή ιστορία, στην οποία βασίστηκε ο Victor Lodato για να κάνει μια έξυπνη και βαθιά εξερεύνηση του πιο διάσημου πίνακα στον κόσμο, και της επιρροής, του μαγνητισμού και του μυστηρίου που μας δημιουργεί η μεγάλη τέχνη και αποδεικνύει την απόλυτη αναγκαιότητά της.

Σκηνοθετικό σημείωμα

Μόνα Λίζα, Τζοκόντα, Λίζα ντε Τζοκόντο!!! Η γυναίκα με το αινιγματικό χαμόγελο που έχει εμπνεύσει και θα συνεχίσει να εμπνέει πολλούς καλλιτέχνες – μουσικούς, εικαστικούς, ποιητές, συγγραφείς. Το πορτραίτο που έχουν μελετήσει και θα συνεχίσουν να μελετούν πολλοί επιστήμονες, στην προσπάθειά τους να αποκρυπτογραφήσουν, να αποκωδικοποιήσουν, την τεχνική αρτιότητα με την οποία ο Λεονάρντο ντα Βίντσι τη ζωγράφισε. Το μυστήριο και οι μύθοι γύρω από το πρόσωπο του μοντέλου, η λατρεία αλλά και η αμφισβήτηση γύρω από ένα έργο τέχνης, το οποίο δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το γνωρίζει, ακόμα κι αν δεν είχε την τύχη να επισκεφθεί τον Λούβρο, ενέπνευσαν και τον συγγραφέα Victor Lodato να γράψει αυτό το εξαιρετικό έργο.

Με αφορμή την αληθινή ιστορία της κλοπής του πίνακα από τον Βιντσέντζο Περούτζα τον Αύγουστο του 1911 γράφει ένα σύγχρονο έργο, στο οποίο ενυπάρχουν πολλοί θεματικοί άξονες. Μελέτησε σε βάθος τα πάντα γύρω από τη Μόνα Λίζα και μας γνωρίζει πρόσωπα, εποχές, στιγμές, δημιουργώντας διακριτικά μια διαδρομή της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Οι ήρωες του έργου παρελαύνουν με χιούμορ, ευαισθησία, λεπτότητα και ευφυΐα. Κάθε ένας καταθέτει τη δική του οπτική για τον πίνακα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Κάποια απ’ αυτές, μπορεί να ταυτίζεται και με τη δική μας, τη δική σας... 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θωμάς Βούλγαρης, Γιώργης Κοντοπόδης, Ελένη Φίλιππα 

Μετάφραση: Γιώργης Κοντοπόδης 

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου 

Σκηνικά – κοστούμια: Αγγελίνα Παγώνη 

Μουσική διασκευή – Σχεδιασμός ήχου: Μαρία Βουμβάκη 

Βοηθός σκηνοθέτη: Μάριος Παϊτάρης

Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.45 μέχρι και τις 24/11/2015

Διάρκεια παράστασης: 100'

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια