Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει; Μην ανησυχείτε γιατί πλέον τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα για εσάς, με τη βοήθεια των supermarket AB Βασιλόπουλος.

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες τροφίμων στην Ελλάδα, η AB Βασιλόπουλος εγκαινίασε το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα και μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Η εταιρεία σκεπτόμενη πάντα τον καταναλωτή και την τεράστια ανάγκη που έχει καθημερινά για να εξοικονομεί χρόνο, ξεκίνησε τη λειτουργία του νέου της online καταστήματος.

Η νέα αυτή τάση θα λέγαμε, έχει ανθίσει τον τελευταίο χρόνο και παρατηρείται ότι όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που φροντίζουν και κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας τους online. Αν πρέπει όμως να εμπιστευτείς κάποιον για τα ψώνια του supermarket σου αυτός πρέπει να είναι ο Βασιλόπουλος, καθώς με την προσήλωσή του στην ποιότητα των προϊόντων, τις ανταγωνιστικές του τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση έχει καταφέρει να μας κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια!

Από την ίδρυση της εταιρείας ήδη από το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε συνεχή τροχιά υγιούς ανάπτυξης λειτουργώντας, με περισσότερα από 350 καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας συνολικά 13.812 εργαζομένους σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η εταιρεία σχεδιάζει πρωτοβουλίες, με γνώμονα την Εταιρική Υπευθυνότητα, η οποία αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της, όπως αποτυπώνονται μέσα από τους τρεις πυλώνες, «Άνθρωπος», «Προϊόντα» και «Περιβάλλον». Στο πλαίσιο αυτό η ΑΒ αναλαμβάνει συστηματικές δράσεις για τους ανθρώπους της και τις τοπικές κοινωνίες («52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», Πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων κ.τ.λ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2015, η ΑΒ διέθεσε συνολικά το ποσό των 1.4 εκ. € βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τόσο προβλήματα σίτισης όσο και απρόσμενες δυσκολίες.

Θέλεις λοιπόν να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της οικογένειας της AB Βασιλόπουλος και να αγοράζεις ακόμα και από το γραφείο σου τα ψώνια σου εύκολα και γρήγορα;

Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ανοίξεις λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες προσφορές και να ψωνίζεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπλέον πλεονεκτήματα της εγγραφής σου στο site της AB είναι επίσης:

1) Ο οnline έλεγχος των αποδείξεών σου από τα ΑΒ και κατ’ επέκταση ο έλεγχος των αγορών σου

2) Η συλλογή των πόντων σου, για να ξέρεις πόσους πόντους χρειάζεσαι ακόμα μέχρι την επόμενη 6€ επιταγή έκπτωσής σου.

3) Ειδικά για την περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, η σύνδεση με το site του AB έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα και αυτό είναι η δημιουργία web account, με το οποίο έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις online από το supermarket ΑΒ (Click2Shop) ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Advertisement

Πηγή: anagnostirio.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια