Το κρασί θεωρείται από την αρχαιότητα κιόλας ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι είναι ένα δώρο σταλμένο από τους θεούς, ενώ οι Αιγύπτιοι έθαβαν τους αγαπημένους τους με μεγάλες ποσότητες κρασιού, έτσι ώστε να είναι πλήρως εφοδιασμένοι και στη μεταθανάτια ζωή τους. Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι κάπως ξεπερασμένο να προσφέρεται ως δώρο ένα κρασί, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί την πιο ασφαλή λύση για πολλούς λόγους.

1. Διαλέγοντας το σωστό κρασί είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξεις ότι νοιάζεσαι

Είτε πρόκειται για έναν φίλο, είτε για ένα μέλος της οικογένειάς σου το να «ξοδέψεις» χρόνο για να βρεις το σωστό κρασί για εκείνους είναι μια υπέροχη κίνηση που δείχνει πόσο καλά τους γνωρίζεις και πόσο νοιάζεσαι γι’ αυτούς.

2. Για να δείξεις ότι τιμάς την καταγωγή τους

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τον τόπο καταγωγής τους, και κυρίως εκείνοι που κατάγονται από χώρες όπου υπάρχει παράδοση στην παραγωγή κρασιού. Προσφέροντας τους επομένως ένα κρασί ίδιας καταγωγής δείχνεις την εκτίμησή σου απέναντί τους.

3. Δημιουργείς μια ανάμνηση

Όταν το δώρο που επιλέγεις να κάνεις σε έναν γάμο, μια επέτειο, μια γέννηση είναι κρασί, κάνει αυτόματα το συγκεκριμένο κρασί διαχρονικό. Αποτελεί δηλαδή, έναν θαυμάσιο τρόπο για να αποδώσεις φόρο τιμής στη συγκεκριμένη ημέρα.

4. Το απόλυτο δώρο για ένα δείπνο

Όταν πας σε ένα δείπνο κρασί για δώρο μπορείς να επιλέξεις ένα που να ταιριάζει με το φαγητό και να το αναδεικνύει. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις στους οικοδεσπότες ότι τους εκτιμάς και ότι το κάλεσμά τους σε φαγητό έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα.

5. Έχει ωραίο περιτύλιγμα

Όταν μιλάμε για δώρο αναπόφευκτα μιλάμε και για μια όμορφη εμφάνιση. Το ωραίο περιτύλιγμα θα προσθέσει μια επιπλέον πολυτέλεια στο δώρο σου. Ένα κουτί κατάλληλο για κρασί θα κάνει το δώρο σου απλό και στιλάτο.

6. Μπορείς να βρεις κρασί για κάθε περίσταση

Το κρασί συνοδεύει πολλές φορές τη ζωή μας σε κάθε περίσταση, συνήθως ευχάριστη, και αποτελεί επομένως ένα δώρο που θα ενισχύσει το ευχάριστο κλίμα μιας γιορτής, μιας επετείου κ.α.. Στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποια κρασιά τα οποία συνδέονται άρρηκτα με συγκεκριμένες περιστάσεις. Για παράδειγμα έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας τον αφρώδη οίνο με χριστουγεννιάτικους και άλλους εορτασμούς. Ακολουθώντας, λοιπόν τις παραδόσεις το να δωρίσεις ένα κρασί ή ένα καλάθι κρασιών σηματοδοτεί την έναρξη του εορτασμού.

7. Έχει διάρκεια

Το κρασί είναι το τέλειο δώρο, γιατί δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός μέχρι το πότε μπορεί να καταναλωθεί και σε κάποιες περιπτώσεις το να μείνει είναι καλύτερο από τα να καταναλωθεί αμέσως. Έτσι, εκείνος που έχει λάβει το κρασί μπορεί να το απολαύσει όποτε εκείνος το επιθυμήσει χωρίς το άγχος της ημερομηνίας λήξεως του δώρου του.

8. Έχει ωραία εμφάνιση από μόνο του

Ακόμα και από μόνο του ένα μπουκάλι κρασί είναι αισθητικά ωραίο. Ένα όμορφο μπουκάλι μπορεί να διακοσμήσει το τραπέζι και υπάρχουν πολλά τέτοια κρασιά στην αγορά όπου κι αν τα αναζητήσεις.

9. Το κρασί δημιουργείται για να μοιράζεται

Το κρασί είναι ένα δώρο που φωνάζει «Μοιράσου με». Είτε ο λαβών το μοιραστεί αμέσως μαζί σου είτε το απολαύσει αργότερα, σε κάθε περίπτωση το κρασί καταναλώνεται με παρέα. Όχι μόνο προσφέρεις ένα υπέροχο δώρο, αλλά συμβάλλεις στο να δημιουργηθεί λόγος συνάντησης αγαπημένων προσώπων.

10. Έχει οφέλη για την υγεία

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, το κόκκινο κρασί έχει ορισμένα, μη αναμενόμενα οφέλη για την υγεία. Συμβάλει στη διαύγεια του μυαλού, στη μακροζωία, στην καλή κατάσταση της οδοντοστοιχίας κ.α.. Σίγουρα τα οφέλη αυτά φαίνονται σε βάθος χρόνου, αλλά και πάλι είναι ένα πλεονέκτημα για κάτι τόσο απολαυστικό όσο το κρασί.

Εσύ ακόμα να πάρεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Ρίξε μια ματιά στα υπέροχα καλάθια ΕΔΩ. Σίγουρα θα βρεις ένα καλάθι για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Πηγή: wineoutlet.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια