Για να λειτουργήσει μια σχέση, χρειάζεται θυσία, αφοσίωση και αγάπη άνευ όρων για το άλλο πρόσωπο. Πάνω απ’ όλα, χρειάζεται να αντιλαμβανόμαστε τον/τη σύντροφό μας ως ίσο απέναντί μας. Πολλές σχέσεις αποτυγχάνουν γι’ αυτό τον λόγο· στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν μια σχέση ως τρόπο διεξόδου από τη μοναξιά, ως ένα μέσο να επουλώσουν πληγές δικές τους ή ακόμα και ως ένα μέσο οικονομικής ασφάλειας. Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε σχέσεις για να αποκτήσουν κάτι και όχι να προσφέρουν.

Για να λειτουργήσει και να διαρκέσει μια σχέση, χρειάζεται πρώτα να γίνουμε φίλοι - οι καλύτεροι φίλοι για την ακρίβεια. Χρειάζεται δηλαδή να ξοδέψουμε χρόνο για να γνωριστούμε βαθιά, αλλά και απλά να απολαύσουμε τη ζωή μαζί. Αν θεωρείτε τον εραστή και σύντροφό σας ως φίλο σας επίσης, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να μείνετε μαζί για πολύ καιρό ακόμα.

1. Γελάτε και αστειεύεστε μαζί περισσότερο απ’ ό,τι με οποιονδήποτε άλλον

Ομολογουμένως, η ζωή δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστη. Μπορεί να έρθουν δύσκολες στιγμές που θα μας στερήσουν τη χαρά, θα μας δοκιμάσουν και ύστερα θα μας αφήσουν αδύναμους να πρέπει να «κολλήσουμε» ξανά τα σπασμένα μας κομμάτια. Ωστόσο, ο/η σύντροφός μας μπορεί να μας παρασύρει για λίγο μακριά από αυτή τη σκληρότητα της ζωής. Γνωρίζουν πώς να σας κάνουν να γελάτε όταν νομίζετε ότι δεν έχετε όρεξη ούτε να χαμογελάσετε· ξαφνικά όμως ξεχνάτε όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, χάρις στη δική του/της «μαγική δύναμη».

2. Χαλαρώνετε εύκολα μαζί του και διασκεδάζετε

Ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άνετα με τον εαυτό σας και να εκφράσετε τη διασκεδαστική, τρελή πλευρά σας που δεν ξέρατε ότι είχατε μέχρι πριν. Νοιάζονται για την ψυχική σας ευεξία και θέλουν να σας βλέπουν να περνάτε καλά. Αν νιώθετε αυθεντικά χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι μαζί του, τότε το πιο πιθανό είναι πως είναι και ο καλύτερος σας φίλος.

3. Μπορείτε να βασιστείτε ότι θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε αναποδιά

Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να βασιστείτε στον σύντροφό σας ότι θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε μετά από μια δυσκολία. Όταν νιώθετε πληγωμένοι και ανήμποροι να προχωρήσετε, θα σταθούν στο πλευρό σας και θα πράξουν ό,τι μπορούν, για να βοηθήσουν. Δεν σας αφήνουν όταν τον/τη χρειάζεστε. Ούτε σας νιώθουν σαν βάρος, επειδή νοιάζονται για εσάς τόσο βαθιά, που θα περνούσαν ωκεανούς και θα πολεμούσαν με δράκους, για να σας δουν να νιώθετε καλύτερα. Είναι αυτό που αναμφίβολα θα έκανε για εμάς ο καλύτερος μας φίλος, οπότε αν έχετε βρει έναν τέτοιο σύντροφο, είστε σίγουρα σε πολύ καλό σημείο!

4. Μπορείτε να νιώθετε άνετα, κάνοντας απολύτως τίποτα μαζί

Δεν χρειάζεται να εφευρίσκετε συνέχεια κάτι για να κάνετε και να εντυπωσιάσετε τον/τη σύντροφό σας - μπορείτε απλά να κάθεστε και να μην κάνετε τίποτα και δεν χρειάζεται καν να τον κάνετε να διασκεδάσει ή να είστε απασχολημένοι. Μπορείτε απλά να είστε μαζί και να μην βασίζεστε σε τίποτα έξω από εσάς για απόλαυση. Η συντροφιά τους είναι αρκετή για εσάς και το αντίθετο.

5. Μπορεί να τσακώνεστε, αλλά αυτό δεν καταστρέφει τη σχέση σας

Οι καλύτεροι φίλοι καυγαδίζουν μερικές φορές, αλλά δεν αφήνουν τις διαφορές τους να τους χωρίσουν. Στη σχέση σας βρίσκονται ορισμένες στιγμές εμπόδια, αλλά δεν τα αφήνετε να γίνουν αδιέξοδα. Δουλεύετε τα προβλήματά σας αντί να τους επιτρέπετε να φθείρουν τη σχέση σας. Ο σύντροφός σας δουλεύει μαζί σας για να βρεθεί ένας συμβιβασμός, αντί να προσπαθεί απλά να κερδίσει σε έναν διαπληκτισμό, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το εγώ του.

6. Μπορείτε να του μιλάτε για ώρες και να μην ξεμένετε ποτέ από ενδιαφέροντα πράγματα

Οι συζητήσεις με τους καλύτερους σας φίλους είναι πάντα αυθόρμητες, το ίδιο ισχύει και με τον/τη σύντροφό σας. Γιατί; Απλά επειδή θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος σας φίλος σε όλο τον κόσμο και σχετίζεστε με αυτό τον τρόπο μαζί του/της σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να μένετε ξάγρυπνοι για ώρες μιλώντας και μόνο η ανάγκη για ύπνο θα λήξει τη συζήτηση. Απολαμβάνετε να ακούτε τί έχουν να σας πουν και τί σκέφτονται, επειδή είστε συνδεδεμένοι σε ένα βαθύ επίπεδο.

7. Τον προσκαλείτε, για να κάνει παρέα με τους φίλους σας

Θεωρείτε τον/τη σύντροφό σας ως τον καλύτερό σας φίλο. Επομένως, άνετα κάνουν παρέα με τον υπόλοιπο κύκλο των φίλων σας. Αν και έχετε μια ερωτική σχέση μαζί του, μπορείτε παρόλα αυτά να χαλαρώσετε και φιλικά με την παρέα του και τη δική σας και να περάσετε όμορφα χωρίς ζήλια ή κτητικότητα. Θέλετε να είναι εκεί μαζί σας, επειδή είστε βέβαιοι ότι περνάτε πάντα ευχάριστα μαζί.

Αν έχετε κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά στη σχέση σας, τότε σίγουρα ο/η σύντροφός σας είναι ή σύντομα πρόκειται να γίνει ο καλύτερός σας φίλος!

Πηγή: enallaktikidrasi.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια