Σας έχει τύχει να πάτε επίσκεψη σ’ ένα φιλικό σπίτι και με το που ανοίγουν την πόρτα να σας καλωσορίσουν, σας ζητούν να βγάλετε τα παπούτσια σας; Ένα γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα και να… θυμηθείτε τον αναμμένο θερμοσίφωνα, είναι η δυσοσμία των παπουτσιών σας. Πώς να καταπολεμήσουμε λοιπόν τέτοια συμφορά;

1. Είδος παπουτσιού

Εννοώντας από τι είναι φτιαγμένο; Υπάρχουν βιομηχανίες παπουτσιών που δεν τους ενδιαφέρει να μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, αλλά απλά να σας πουλήσουν ένα ζευγάρι κακής ποιότητος σε «χαμηλή» τιμή και να τα πετάξετε μετά από λίγο, είτε επειδή θα μυρίσουν, ή γιατί θα διαλυθούν. Είναι ένα ζευγάρι που θ’ αρχίσει να μυρίζει από τις πρώτες κιόλας φορές. Πολύ απλά, πετάξτε τα. Και μην ξαναψωνίσετε από αυτούς.

2. Καλός αερισμός

Μήπως έχουν μυρίσει λόγω παρατεταμένης χρήσης; Καθημερινή και ολοήμερη χρήση μπορεί να προκαλέσει εστίες μόλυνσης μέσα στα παπούτσια μας ειδικά αν ιδρώνουμε εύκολα. Καλό είναι να έχουμε περισσότερα από ένα ζευγάρι παπούτσια καθημερινής χρήσης… που να είναι τ’ αγαπημένα μας, τα πιο αναπαυτικά και να πηγαίνουν με όλα. Εν ανάγκη, μπορείτε να αγοράσετε εις διπλούν το τέλειο ζευγάρι παπούτσια.

3. Μαγειρική σόδα

Η σόδα σε φακελάκι φίλτρου καφέ μπορεί να κάνει θαύματα αν τη τοποθετήσετε ολονυχτίς μέσα στα παπούτσια. Και να τη πασπαλίσετε μπορείτε, τινάζοντας τα παπούτσια το πρωί. Έχει και την ιδιότητα ν’ απορροφά τις οσμές, αλλά και να δημιουργεί περιβάλλον εντελώς ακατάλληλο για μύκητες και λοιπούς μικροοργανισμούς που αφήνουν τη μυρωδιά τους όπου εγκατασταθούν.

4. Οινόπνευμα

Το οινόπνευμα ή μια κολώνια, μπορούν επίσης να εξουδετερώσουν μικρόβια και να αφήσουν ευχάριστη μυρωδιά μέσα στα παπούτσια.

5. Υγιεινή των ποδιών

Σχολαστικό πλύσιμο σε καθημερινή βάση, ακόμη και τον χειμώνα θα σας γλυτώσει από πολλούς δύσοσμους μπελάδες. Και εδώ βοηθά η σόδα, μιας και μπορείτε να κάνετε έναν καλό καθαρισμό και απολέπιση μία με δύο φορές την εβδομάδα. Θα διαλύσει κάθε αποικία μυκήτων με τον καιρό, ενώ θα σας χαρίσει καθαρό και υγιές δέρμα.

6. Αποτοξίνωση

Μπορεί η δυσοσμία να έχει δημιουργηθεί από καταχρήσεις, από κακή διατροφή, από πολύ stress, από όλους αυτούς τους παράγοντες που μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας γενικότερα. Μπορείτε να δείτε τη δυσοσμία των άκρων ως ένα μήνυμα του σώματος ότι θέλει καθάρισμα, καλή διατροφή, καλή ξεκούραση και άσκηση.

7. Μασάζ!

Το καλύτερο για το τέλος. Ένα απαλό μασαζάκι με ένα ωραία αρωματισμένο λαδάκι σώματος, θα σας ξεκουράσει, θα σας αναζωογονήσει και θα διώξει κάθε άσχημη μυρωδιά. Αν βάλετε αυτή τη συνήθεια στη ζωή σας, πριν τον ύπνο, θα δείτε να αλλάζει όχι μόνο η μυρωδιά των ποδιών και των παπουτσιών σας, αλλά και η ψυχολογία σας.


Πηγή: enallaktikidrasi.com - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια