ΠΡΟΣΟΧΗ: To ClopYPastE blog σε καμία περίπτωση με το παρόν άρθρο δεν συστήνει τη χρήση ή κατανάλωση αυτού του βοτάνου και δεν ευθύνεται για τυχόν παρενέργειες ή επιπτώσεις από τη χρήση ή κατανάλωση αυτού.

Το άτεκνο ή βασιλομύκητας, γνωστό και ως στειροβότανο, είναι ένα σπάνιο και δυσεύρετο βότανο που βρίσκει κανείς στην ελληνική ύπαιθρο.

Μαζεύεται από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβριο, βρίσκεται σε δυτικό ή ανήλιαγο μέρος και ευδοκιμεί σε ζερβό παραποτάμιο ή παραθάλλασιο έδαφος.

Χρησιμοποιούταν παλιά από τις γιαγιάδες μας ως μέσο αντισύλληψης

Όποια το έπινε (ή ακόμη και αν το μύριζε) δεν έκανε παιδιά για περίπου 7 χρόνια

Αν το έτρωγαν ζώα σε περίοδο εγκυμοσύνης τους... ήταν σίγουρο ότι θα απέβαλαν αμέσως. 

Επίσης, οι γιαγιάδες μας το χρησιμοποιούσαν για ανίατες ασθένειες, όπως ο καρκίνος.

Θεωρείται ακόμη και σήμερα άριστο φάρμακο για ορισμένες μορφές όγκων, ενώ έχει ακουστεί ότι συμβάλει στη σταθεροποίηση του καρκίνου και στη διακοπή των μεταστάσεων.  

Ένας τρόπος χρήσης του ήταν ο ασθενής να εισπνεύσει ατμό κατά τη διάρκεια του βρασίματός του. Τα μικρά παιδιά και όσοι επιθυμούσαν να τεκνοποιήσουν στο μέλλον δεν θα έπρεπε να είναι παρόντες στην όλη διαδικασία.

Το άτεκνο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνεται προληπτικά και όταν ο ασθενής έχει εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και μειωμένα λευκά αιμοσφαίρια.

Κάποιοι επίσης λένε ότι θέλει πολλή προσοχή, αφου είναι ιδιαίτερα τοξικό και έχει σοβαρές ηπατικές παρενέργειες.

Αρκετοί το συντηρούν στην κατάψυξη ή μέσα σε αγνό ελαιόλαδο...



Υ.Γ.

Δεν ενστερνιζόμαστε και τόσο τις εναλλακτικές μορφές ιατρικής.

Όσοι ειδικοί ή μη θα ήθελαν να προσθέσουν, διορθώσουν κ.ο.κ. κάτι πάνω στο παρόν άρθρο μπορούν πολύ ευχαρίστως να το πράξουν και να μας αποστείλουν αντίστοιχα τις προσθήκες, διορθώσεις τους, είτε με τη μορφή σχολίων, είτε με e-mail και εμείς να τις δημοσιεύσουμε.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com - rotise.gr - rotise.gr - rotise.gr - fthiotikos-tymfristos.blogspot.gr

Share/Save/Bookmark

52 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    Εχω ενα βιβλιο του 1963 δεν εχει εκδοθει ποτε απο εκδοτικο οικο . ακρως επιστημονικο και κατατοπιστικο περι του ατεκνοχορτου (γιατι ετσι λεγεται η αναποδογυρι, η καλικαντσα,η διαβολοχορτο). επιστημονικη ονομασια BIARUM η DIARUM της οικογενοιας των αροιδων (araceae).Θα προσπαθησω να σας στειλω τις 13 σελιδες που αναφερονται στο φυτο απο την εποχη του ιπποκρατη

    Posted on 13 Μαρτίου 2014 στις 7:22 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Καλημέρα ανώνυμε. Χρειάζομαι αυτό το στειροβότανο. Μπρείς σε παρακαλώ να στείλεις αυτές τις πληροφορίες? Ευχαριστώ!

    Posted on 14 Απριλίου 2014 στις 9:37 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    Καλησπέρα,
    Κάποια τύχη με αυτές τις 13 σελίδες..;!

    Posted on 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:18 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    Αν δημοσιοποιουσατε τις πληροφοριες που βρηκατε θα βοηθουσατε πολλους απο μας που τις αναζηταμε απεγνωσμενα.

    Posted on 4 Νοεμβρίου 2014 στις 12:23 π.μ.

     
  5. Αξίζει να αναφερθεί και το Γανόδερμα διότι φαίνεται να έχει σημαντική δραστικότητα ενάντια στα καρκινικά κύτταρα

    Posted on 19 Νοεμβρίου 2014 στις 8:05 π.μ.

     
  6. Ανώνυμος είπε,

    Για να μη δημοσιοποιείτε τις πληροφορίες που αναφέρετε στο πρώτο σχόλιο με επιλογή την ανωνυμία σας , και στη προκειμένη περίπτωση το βιβλίο του 1963 που δεν έχει εκδοθεί ποτέ απο εκδοτικό οίκο το οποίο όπως αναφέρετε και πάλι είναι άκρως επιστημονικό και κατατοπιστικό περί του ατεκνόχορτου προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι έχετε κάποιο λόγο που δεν το κοινοποιείτε και τον γνωρίζετε μόνο εσείς.... δυστυχώς...
    Πάνος

    Posted on 28 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:53 μ.μ.

     
  7. Unknown είπε,

    Γεια σας και καλό μεσημέρι, η ονομασία των φυτών έχει πάντα δύο λέξεις, το πρώτο αναφαίρετε στο γένος και το δεύτερο στο είδος. Οπότε η ονομασία Biarum είναι το γένος, πιο είδος όμως είναι το στειροβότανο? Στο διαδίκτυο βρίσκουμε α είδη B. bovei και B. tenuifolium. Είναι κάποιο από αυτά ή πρόκειται για άλλο είδος του γένους? Σας ευχαριστώ.

    Posted on 16 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:49 μ.μ.

     
  8. Εγώ πάντως έκανα την μητέρα μου με βότανα καλά .Είχε καρκίνο στο τελευταίο στάδιο . Τώρα είναι τέλεια. Είμαι ιδιώτης και δεν πουλαω τίποτα. Απλά λέω την εμπειρία μου .

    Posted on 16 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:50 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος είπε,

    Τάκη,μπορειτε παρακαλώ να μας πειτε τι βοτανα χρησιμοποιήσατε;

    Posted on 7 Μαρτίου 2016 στις 7:34 μ.μ.

     
  10. Unknown είπε,

    Εχω την εντύπωση οτι δεν έχει σχέση με τα γνωστά Biarum, που περισσότερο μοιάζουν με τα Arum, Δρακοντιές(μικρή & μεγάλη), αλλα για κάποιο άλλο ειδος που σχεδόν ειναι μύθος. Παλαιότερα έχει αναφερθεί οτι υπήρχε στην περιοχή Τεμένης Αιγίου, προφανώς στον βάλτο, και απο δική μου πιο πρόσφατη έρευνα οτι ενδεχομένως υπάρχει σε ορεινή περιοχή απο οπου πηγάζουν και αυτα τα νερά. Ανατρέχω σε βιβλιογραφίες, αλλα κατι δεν κουμπώνει.Στο Materia Medica του Διοσκουρίδη, υπάρχει κάποιο φυτο που μοιαζει, δεν ειναι βεβαια ταυτοποιήσημο. Υπάρχουν όμως ερευνητές πάνω στην εργασία του Διοσκουρίδη..Όσο για την αποτελεσματικότητα του, ψάχνω να μάθω..μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω..

    Posted on 20 Μαρτίου 2016 στις 10:30 μ.μ.

     
  11. Unknown είπε,

    Σαν "βασιλομύκητας", εξ ορισμού, και εαν το εντάξουμε στα μανιτάρια, ισως ειναι υποείδος του Clathrus ruber ή του Clathrus crispus. To Clathrus ruber απο βιβλίο που έχω,(Μανιτάρια, οδηγός τσέπης,Γιώργιος Κωνσταντινίδης) αναφέρεται ως μη εδώδημο ειδος,(μάλλον όλη η οικογένεια των Clathus ruber και colus hirudinosus, δεν τρώγεται τίποτα απο αυτά) όμως του αποδίδονται αντικαρκινικές ιδιότητες. Που σημαίνει οτι μάλλον και μόνο με επεξεργασία απο εργαστήριο - Φαρμακευτική εταιρία, θα μπορεί κανείς να λάβει τα ανάλογα προιόντα, εαν μέσο ερεύνης φτάσει να είναι αποδοτικά και οικονομικά τα οφέλη. Επίσης δεν αγγίζουμε μανιτάρια που δεν γνωρίζουμε. Η γνώμη μου, πάντα..και εαν έχει αρχικά κάποια σχέση με το άτεκνο.Εαν μάθω κατι περισσότερο θα ενημερώσω, και εύχομαι να βρείτε μια οδό για να πορευθείτε τον δρόμο της θεραπείας και να ζήσετε με τους αγαπημένους σας μαζί.(αναφέρομαι σε κάποιο άλλο φυτο που δεν μοιάζει καν στις φωτογραφίες του blog, και πιστευω οτι το πραγματικό άτεκνο έχει άλλη όψη)
    Να προσθέσω τέλος, με κάθε επιφύλλαξη, για όσους θέλουν να συνεχίσουν την δική μου έρευνα, είχα ακούσει οτι το εμπορεύονται στην περιοχή Μάνεση, στην ορεινή Αχαΐα, κάποιοι ντόπιοι, προς μάλιστα αρκετά χρήματα. Την περιοχή που το βρίσκουν δεν μπορω να αποκαλύψω γιατι φοβάμαι την ολοκληρωτική εξαφάνιση του φυτου, εαν όντως ακόμη υπάρχει..και είναι το πραγματικό. Επίσης ελπίζω να μην γίνεται εκμετάλλευση συνανθρώπων μας για ψευτικες ελπίδες, καθότι καρκινος απο καρκίνο διαφέρει, και δεν υπάρχει περπατημένη οδός θεραπείας παρά μόνο συμπτωματική...πάλι η αποψή μου...και μην ξεχνάται την βιταμινη C ενδοφλέβια. Έχει κάποιες παρενέργειες,αλλα βοηθά ανοσοποιητικό και σε ασθενεις με καρκίνο και AIDS. Υπάρχει βιβλιογραφία και έρευνες..

    Posted on 20 Μαρτίου 2016 στις 11:46 μ.μ.

     
  12. Unknown είπε,

    Τελικά φαίνεται όντως να ειναι το Biarum tenuifolium. Μετα απο λίγο παραπάνω ψάξιμο φαίνεται όπως έχει δημοσιευθει κ σε άλλο blog οτι:
    "Τα ατεκνόχορτα είναι αποτελεσματικά στον καρκίνο.
    Τα ατεκνόχορτα ή διαβολόχορτα ή αναποδογύρια ή καλικάντζες είναι σπάνια φυτά.Ανήκουν στα μονοκοτυλήδονα στην οικογένεια Araceae. Η οικογένεια αυτή έχει ένα στάχυ, το σπάδικα, το οποίο περιβάλλεται από ένα σχιστό βράκτιο, δηλ. σπάθη που τον προστατεύει.
    Ανθίζουν το φθινόπωρο, αμέσως μετά τις πρώτες βροχές.
    Οι ρίζες τους μεγαλώνουν πάνω από τους βολβούς, που κυμαίνονται ανάμεσα στο μέγεθος ενός φουντουκιού και μιας πατάτας.
    Ο βλαστικός ανθός τους προέρχεται από έναν και μόνο βολβό και φέρει ένα άνθος σε λευκορόδινο χρώμα (Biarum davisii) και καστανοκόκκινο χρώμα (Biarum tenuifolium)".
    Απλά μπερδεύτηκα με το υπάρχον φωτογραφικό υλικό. Οπότε είναι ένα υποείδος δρακοντιάς, όπως το καταλαβαίνω. Άρον (Arum) Επικίνδυνο βότανο για χρήση απο μη γνώστες. Απαιτείται κάποια επεξεργασία, αποξήρανση ή βράσιμο, ανάλογα την χρήση. Με ειδικές οδηγίες και επίβλεψη ειδικού.Ιδιότητες και ενδείξεις:
    "Οι φρέσκοι βολβοί είναι τοξικοί, όταν όμως βραστούν χάνουν την τοξικότητά τους και μπορούν να καταναλωθούν.

    Προσοχή, όμως! Τα φυτά αυτά προκαλούν έκτρωση και τα άτομα που τα καταναλώνουν συχνά καταλήγουν γενετικά ανίκανα.

    Ακόμη και στις μέρες μας, λέγεται, ότι οι γυναίκες που επιθυμούν να γευθούν ολοκληρωτικά την ηδονή του έρωτα και τη λαγνεία, απαλλαγμένες από τις συνέπειες μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, τα χρησιμοποιούν, ευρύτατα.

    Επίσης, λέγεται ότι είναι πολύ καλό φάρμακο για τον καρκίνο και συμβάλει στη σταθεροποίηση του καρκίνου και στη αποτροπή των μεταστάσεων".
    Βιβλιογραφία
    Φυτά της Κρήτης, Αντώνης Αλιμπέρτης, Εκδ. MYSTIS
    Οπότε ελπίζω να είναι η αναγνώριση του φυτού ευκολότερη και να αποφεύγεται η σύγχυση με άλλα είδη. Οι ανωθεν σκέψεις μου μάλλον αναιρούνται αλλά τις αφήνω για μπούσουλα. Λόγω της εκμετάλευσης και της ημιμάθειας που υπάρχουν στην κοινωνία, ελπίζω να μην γίνεται λάθος χρήση, εκμετάλλευση και παραπληροφόρηση. Με κάθε ενδοιασμό και πάλι, για όσους δεν έχουν χρόνο να ψάχνουν να βρούν την γιατρειά τους, τουλάχιστον να ειναι κάποια πράγματα αποσαφηνισμένα. Να κάνουν ορθή χρήση και να γνωρίζουν την όψη του.

    Posted on 21 Μαρτίου 2016 στις 4:59 π.μ.

     
  13. Ανώνυμος είπε,

    Κριμα που ο "Τακης Αλαρ" δεν μας ειπε τι βότανα χρησιμοποιησε και ουτε υπαρχουν και στοιχεία του για επικοινωνια. Όταν κανεις εμπειρικά εχει δει τοσο θεαματικά αποτελεσματα της φύσης ενάντια σε τοσο σοβαρες παθησεις καλό θα ηταν να το μοιράζεται με ολους. Ίσως σωσει και καποιους άλλους τους οποιους δεν μπορει να σώσει η ιατρικη...

    Posted on 21 Μαρτίου 2016 στις 10:29 μ.μ.

     
  14. Unknown είπε,

    Σε παρακαλω αν βρεις κ εσυ κατι κοινοποιησε το εδω.. κ που μπορω να βρω το ατεχνο..το χρειαζομαι επειγοντος για τον αδερφο μου..ευχαριστώ εκ των προτερων λ περαστικα!!

    Posted on 20 Απριλίου 2016 στις 11:51 μ.μ.

     
  15. Unknown είπε,

    Σε παρακαλω αν βρεις κ εσυ κατι κοινοποιησε το εδω.. κ που μπορω να βρω το ατεχνο..το χρειαζομαι επειγοντος για τον αδερφο μου..ευχαριστώ εκ των προτερων λ περαστικα!!

    Posted on 20 Απριλίου 2016 στις 11:52 μ.μ.

     
  16. Ανώνυμος είπε,

    Σε παρακαλω αν βρεις κ εσυ κατι κοινοποιησε το εδω.. κ που μπορω να βρω το ατεχνο..το χρειαζομαι επειγοντος για τον αδερφο μου..ευχαριστώ εκ των προτερων λ περαστικα!!

    Posted on 20 Απριλίου 2016 στις 11:53 μ.μ.

     
  17. Ανώνυμος είπε,

    οπως εχει αναφερθει σε αλλο blog στο kalavrytanews.com "Το κυριώτερο φάρμακο για το συγίγγιο είναι το άτεκνο. Το χορτάρι αυτό το στουμπάνε καλά και μετά το βάζουνε πάνω στο συρίγγιο. Αλλά υπάρχει κι ένα άλλο χορτάρι που λέγεται άτεκνο και η χρήση του οδηγεί στη στείρωση. Λέγεται μάλιστα ότι δίπλα απ’ αυτό το χορτάρι δεν φυτρώνει τίποτα άλλο." φαινεται οτι υπαρχουν 2 φυτα που ομοιαζουν τουλαχιστον στο ονομα.πραγμα επικινδυνο αν εχει αλλη χρηση κ οπως φαινεται δεν ειναι βοτανο χωρις παρενεργειες αλλα χρειαζεται προσοχη κ μελετες ν γινουν ωστε ν γνωριζουμε πως λειτουργει κ γιατι..οχι στην τυχη να παιζουμε.προσωπικα θ το χρησιμοποιουσα πειραματικα σε μενα κ οχι σε αλλον ανθρωπο,εαν δεν ειχα αλλη επιλογη.κ οταν ημουν βεβαιος για το οτι ειναι οντως το ατεκνο με τις γνωστες αντι μεταστατικες ιδιοτητες στον καρκινο..θα ενημερωσω εαν καταληξω καπου..

    Posted on 28 Ιουλίου 2016 στις 1:30 π.μ.

     
  18. gianniscar είπε,

    απο εσας που γραφετε τοσα πολα ξερει κανενας που φυτρωνει ? το ειδατε με τα ματια σας ?

    Posted on 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:35 μ.μ.

     
  19. Ανώνυμος είπε,

    καλησπερα!πολυ ενδιαφερον αρθρο για το ατεκνον .γνωριζει καποιος αν το ατεκνο εχει διαφορετικες ποικιλιες;γιατι αυτο που γνωριζω εγω ως ατεκνο ειναι γυρω στα 15-20 βλαστος λεπτος περιεχει ενα βολβο ασπρο στο εδαφος και στη κορυφη εχει σχημα παλι βολβου (σαν καρπουζακι μικρο)ασπρο χρωμα με πρασινες γραμμες.ευχαριστω!

    Posted on 30 Απριλίου 2017 στις 5:23 μ.μ.

     
  20. Πανος είπε,

    Μπορεις μα μου πεις με τι βότανα???

    Posted on 21 Ιουλίου 2017 στις 5:11 π.μ.

     
  21. Unknown είπε,

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΠΟΛΕΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    Posted on 21 Αυγούστου 2017 στις 9:38 μ.μ.

     
  22. Ανώνυμος είπε,

    Παιδια ολα.αυτα ειναι.βλακειες...κανεις.δεν.εγινε.δυστυχως καλα με ολα αυτα ..μακαρι.να.υπηρχει φαρμακο.να.εξαλειφθει.ο.καρκινος.αλλα δεν.υπαρχει. μην το κανουμε.σαν το.νερο.του καματερου την.δεκαετια του 80 που ολοι.οι καρκινοπαθεις πηγαιναν στην.αθηνα ...αφηνοντας τις θεραπειες.τους...

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2017 στις 11:14 μ.μ.

     
  23. Unknown είπε,

    Χωρίς να θέλω να σας κουράσω αλλά να σας ενημερώσω, μετά απο μία σύντομη έρευνα που έκανα προκύπτει κατά την προσωπική μου γνώμη η σωστή αναγνώρηση του φυτού που λανσάρεται ως άτεκνο. Τουλάχιστον ως προς το είδος. Όπως είναι γνωστό στο διαδίκτυο σε μια απλή αναζήτηση συναντάμε την εικόνα του άτεκνου που μοιάζει με κρεμμύδι..γνωστό και σε κύκλους καρκινοπαθών οι οποίοι το προμηθεύονται πλήν όμως δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι. Αναφέρομαι σε αυτήν την εμφάνιση σαν κρεμμύδι η οποία σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του καθηγητού Νίκου Καββαδά ομοιάζει με βολβό και συγκεκριμένα τον λεπιδοφόρο βολβό κρίνου. Για του λόγου το αληθές η ανάστροφη αναζήτηση στο google σαν lily bulb θα οδηγήσει σε επιβεβαίωση των όσων λέω. Χωρίς να γνωρίζω εαν το φυτό αυτό είναι βρώσημο εάν έχει κάποια θρεπτική αξία ή είναι θεραπευτικό ή οφέλημο για καρκινοπαθείς, ή εάν πρόκειται για κάποιο συγγενές είδος.Είναι γνωστό οτι κάποιοι βολβοί ειναι βρώσιμοι όταν αποξήρανθούν όπως ο ασφόνδελος. Όμως μετά απο 5 χρόνια απο την στιγμή που άκουσα για το άτεκνο νομίζω πώς κατέληξα στην αναγνώριση του. Ωστόσο διατηρώ τις επιφυλλάξεις μου σχετικά με τον μύθο ότι φωσφορίζει στο σκοτάδι, οτι είναι ραδιενεργό και κάποιες τέτοιες ιδιαιτερότητες που έχουν διατυπωθεί.Ωστόσο καλό είναι να προσέχουμε. Το δευτερο φυτό που λέγεται Δίαρο -Biarum tenuifolium είναι είδος Άρον γνωστο σαν ατεκνόχορτο - άτεκνο επειδή προκαλεί στείρωση. Είναι άλλο φυτό ξεχωριστό απο το πρώτο στο οποίο έρηξα και το βάρος μου, και ο λόγος που το έκανα είναι γιατι το έχω δει με την μορφή των πετάλλων-μαδημένο να το μεταχειρίζεται μια φίλη καρκινοπαθής. Σε κάθε περίπτωση θα συνιστούσα προσοχή και υπομονή και δεν ενθαρρύνω ή αποθαρρύνω την χρήση του γιατί δεν γνωρίζω εαν είναι τοξικό και ελπίζω να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις που δεν θα σας βλάψουν.Εύχομαι περαστικά στους ασθενείς και καλή ψυχολογία.

    Posted on 1 Νοεμβρίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

     
  24. v_tolis είπε,

    Τέτοιο βοτανο υπαρχει καπου στην πελοπονησο σε χωριο της Αρκαδιας νομίζω. Φυσικάκαι δεν το δινει αυτος που το μαζευει σε οποιονδηποτε για να μην γινεται εμπορευματοποιηση του βοτανου και κατ επεκταση εκμεταλευση του πασχοντος.Πρεπει να τον βλεπει ο ιδιος και τοτε αν κρινει ο ιδιος θα το δωσει. Φυσικά χωρις χρημματα . Αυτο το εμαθα απο καποιον φιλο μου για την αδερφη του και τους το συστησε ΓΙΑΤΡΟΣ παρκαλω που την παρακολουθουσε, εφοσον φυσικά ειδε αποτελεσματα ιασης απο ασθενεις που παρακολουθουσε. Θελει προσοχη μεγαλη ελεγε αλλα περισσοτερα απο τον ιδιο. Μακάρι να υπαρχει ελπιδα απο αυτον το ανθρωπο.

    Posted on 26 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:56 μ.μ.

     
  25. Ανώνυμος είπε,

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΑΤΕΚΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ


















    γνωριζω τον τυπο καρκινου μπορει να μου απαντησει καποιοσ που το χρησιμοποιησε

    Posted on 8 Μαΐου 2018 στις 5:28 μ.μ.

     
  26. Unknown είπε,

    Το ψαχνω και εγω παιδια ωχει για τον Εαφτω μου Αλλα για μια φυλη της νυφης μου 37 χρονων και τον εχη στους λεμφαδενες


    Posted on 23 Ιουλίου 2018 στις 8:18 μ.μ.

     
  27. Ανώνυμος είπε,

    Συνταγή για Άτεκννο από το Άγιο Όρος: ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΟΤΑΝΟΥ «ΑΤΕΚΝΟΝ»
    κατά τινων μορφῶν καρκίνου.
    Διά νά κάνωμεν τήν συνταγήν μοιράζομεν κατ’ ἀρχάς τό βότανον εἰς τρεῖς ἴσες δόσεις, δηλαδή 110-120 gr τήν κάθε δόσιν. Μετά πλένωμεν καλῶς τήν πρώτην δόσιν (ἡ ὁποία εἶναι καθαρισμένη καί ἕτοιμη ἀπό ἐμᾶς), καί τήν βάζωμεν μέσα εἰς μίαν κατσαρόλαν μαζί μέ τρία κιλά κρασί μπρούσικο (κόκκινον) καί ὄχι ἡμίγλυκον κ.λ.π. διότι ἔχει σημασίαν ἡ ζάχαρη καί ἡ γλυκύτης τοῦ κρασιοῦ∙ ἐάν γίνεται οὔτε καί τοῦ ἐμπο- ρίου καθώς περιέχει φάρμακα καί χημικά. Κατόπιν βράζομεν τό βότανον μαζί μέ τό κρασί τόσην ὥρα ἕως ὅτου νά μείνῃ ἡ μισή ποσότης τοῦ κρασιοῦ, δηλαδή 1,5 lt.
    Μετά, μόλις κρυώσει, τό στραγγίζομεν ἀπό τά ψιλά χώματα ὅπου ἔχουν κατακαθίσει εἰς τό πάτον τῆς κατσαρόλας, καί πίνωμεν ἀπό ἕνα κρασοπότηρον κάθε πρωΐ, μεσημέρι καί βράδυ, ὀλίγην ὥρα πρό τοῦ φαγητοῦ, διά τήν καλυτέραν ἐνέργειαν τοῦ βοτάνου. Τό ἴδιο θά ἐπαναληφθῇ καί διά τάς ἑπομένας δύο δόσεις μέχρι τέλους.
    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Τό βότανον ὀνομάζεται ΑΤΕΚΝΟΝ, διότι ὅπως μᾶς εἶπον οἱ παλαιότεροι προκαλεῖ ΣΤΕΙΡΩΣΙΝ εἰς τόν ὀργανισμόν, καί εἰς τόν ἄνδρα καί εἰς τήν γυναίκα· ὅποιος δέ τό χρησιμοποιήσῃ δέν θά ἠμπορῇ πλέον νά τεκνοποιήση. Αὐτό τό τονίζομεν κυρίως διά τούς νέους καί τάς νέας ὅπου πρόκειται νά ὑπανδρευθοῦν.
    Ἐπίσης σημαντικόν εἶναι ὅτι κατά τήν διάρκειαν ὅπου θά κάνετε τήν θεραπείαν τοῦ βοτάνου νά μήν κάνετε ταυτοχρόνως καί χημειοθεραπείας, διά νά μήν συμβῇ τυχόν περιπλοκή τῶν οὐσιῶν καί κίνδυνος σωματικῆς διαταραχῆς.
    Σημαντικόν εἶναι ἐπίσης, διά τήν θεραπείαν τῆς ἀσθενείας καί ἡ ἐπίκλησις τῆς δυνάμεως τοῦ Θεοῦ, ὅς καί Ἰατρός πάντων τῶν ψυχῶν καί τῶν σωμάτων τυγχάνει, διό καί προτρέπομεν τούς ἀσθενεῖς νά ἀναγινώσκουν συνεχῶς τάς Παρακλήσεις τῆς Θεοτόκου καί τοῦ ἁγίου Παρθενίου, προστάτου τῶν καρκινοπαθῶν, πρός εὐόδωσιν τοῦ σκοποῦ των.

    Posted on 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8:34 μ.μ.

     
  28. Είπατε! Πώς θεραπεύει τον καρκίνο. Σε ποιο στάδιο της νόσου μπορείς να το κάνεις χρίση, για να έχει αποτελέσματα; Μπορεί να σκοτώσει και το καρκίνωμα που ζει, η Ελλάδα απ την μνημονιακή πολιτική που οι ηγέτες (τρομάρα τους,) της υπέβαλαν, από ηλιθιότητα, για να μην πω τη λέξη που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση;

    Posted on 14 Νοεμβρίου 2018 στις 3:47 μ.μ.

     
  29. lopi είπε,

    Μπορει καποιος να μου απαντησει αν το αγονο μπορει να χρησιμοποιειτε συγχρονος με την χημειοθεραπεια ?

    Posted on 14 Νοεμβρίου 2018 στις 6:48 μ.μ.

     
  30. Unknown είπε,

    Μπορείτε να με βοηθεισετε?

    Posted on 8 Ιανουαρίου 2019 στις 7:01 μ.μ.

     
  31. ΧΑΡΟΥΛΑ είπε,

    Θα θέλαμε να μας στείλετε ότι πληροφορίες έχετε...ευχαριστούμε

    Posted on 8 Απριλίου 2019 στις 6:58 μ.μ.

     
  32. ΧΑΡΟΥΛΑ είπε,

    Θα θέλαμε να μας στείλετε ότι πληροφορίες έχετε σχετικά με το βότανο

    Posted on 8 Απριλίου 2019 στις 7:00 μ.μ.

     
  33. Ανώνυμος είπε,

    εγω ξερω οτι το ατεκνο ειναι 100 τισ 100 το φαρμακο για τον καρκινο.εχω δει ανθρωπουσ να σηκωνοντε απο το κρεβατη .ενω τουσ περημεναν να ξεψυχισουν.στον πατερα μου εδωσαν οι γιατροι 40 μερεσ ζωη .ειχε ογκο στον πνευμονα.οταν πηρε το ατεκνο σηνεχισε κανονικα τη ζωη του.μετα απο αυτο εδωσα σε αρκετουσ γνωστουσ.δεν εδα κανεναν απο αυτουσ να πεθανη απο καρκινο.το χορταρι που εδεινα δεν ηταν αυτο .μαζι με το ατεκνο εδινα και ενα αλλο βοτανο [σκαρφη]οσοι εχουν καρκινο και ηπιαν ατεκνο ζουν ακομα [και οι γιατροι το ξερουν οτι οποιοσ ζη δεν ειναι απο τα φαρμακα.πινη ατεκνο απλα δεν του βολευει.εμενε μου εστισα πολεμο με τον πατερα μου .γιατι ζουσε ενω του ειχαν πει οτι εσει 40 μερεσ.ΟΣΟΙ ΕΧΑΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΡΩΤΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΝ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥ ΒΡΕΙ.ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΙΔΗ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

    Posted on 22 Απριλίου 2019 στις 2:30 π.μ.

     
  34. Ανώνυμος είπε,

    Καλησπέρα!Υπάρχει κάποιος καρκινοπαθής που βοηθήθηκε από το άτεκνο ή κάποιο άλλο βότανο?

    Posted on 13 Αυγούστου 2019 στις 3:16 μ.μ.

     
  35. Unknown είπε,

    Σημερα σε μια συναντηση στο χωριο με εναν ξαδερφο μου ο οποιος ειναι μελισσοκομος τυχαια αρχισαμε να συζηταμε για τα θεραπευτικα φυτα και μου ειπε για το ατεκνο το οποιο δε γνωριζα!! Μου εδειξε φωτογραφια και ειναι ενα μακρυ λουλουδι σε αποχρωψη κοκκινη-ροζ και για να βγαλεις το βολβο πρεπει να σκαψεις πολυ προσεχτικα, και ειναι σαν το σκορδο ας πουμε με σκελιδες. Αυτος επειδη παει στα μελισσια (στη πελοπονησσο στο νομο αχαιας δεν θυμαμαι ακριβως μερος ομως δεν ειναι καποιο προσβασιμο σημειο) μου ειπε οτι μαζευει απο κανα δυο βολβους τους οποιους μαλιστα μονο με γαντια τους πιανει, γιατι του το ζητανε ανθρωποι και πολλες φορες γιατροι οι οποιοι μαλιστα θελουν να μη μαθευτει, σας εστειλα και τη δικη μου εμπειρια μηπως βοηθησω...ισως αν απευθηνθητε σε καποιο μελισσοκομο της περιοχης ή καποιον που ασχολειται με το βουνο να σας βοηθησει!!

    Posted on 16 Αυγούστου 2019 στις 12:12 π.μ.

     
  36. Μακάρι να σωθεί ο κοσμακης......και αφού κάνει τόσο καλό γιατί δεν το καληεργουμε σε περισσότερη ποσότητα;;;γιατί τόση μυστικοπάθεια από τους γνωρίζοντας το βότανο;όλο αλχημείες και ψεύτικες.....όσοι το γνωρίζουν το βότανο αυτό και το καλό που κάνει, είναι υποχρεωμένοι από τον Θεό..το σύμπαν να βοηθεισουν.....

    Posted on 1 Οκτωβρίου 2019 στις 8:28 π.μ.

     
  37. SOT45 είπε,

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    Posted on 17 Νοεμβρίου 2019 στις 12:55 π.μ.

     
  38. SOT45 είπε,

    Για πόσο καιρό πρέπει να πάρει καρκονοπαθης το ατεκνο για έχει ελπίδες ίασης?

    Posted on 18 Νοεμβρίου 2019 στις 9:04 μ.μ.

     
  39. Unknown είπε,

    Καλαβρητα

    Posted on 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:25 μ.μ.

     
  40. SOT45 είπε,

    Το ατεκνο βοηθάει στον καρκίνο εγκεφάλου?

    Posted on 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:51 π.μ.

     
  41. Αρχαίος είπε,

    συγνώμη φίλε άλλα δεν συμφωνώ όταν υπάρχει μια αρρωστιάρα υπάρχει και μια θεραπεία και αυτό είναι για τα πάντα όπως για ένα πρόβλημα υπάρχει και λύση και για των καρκίνο υπαρχή λύση μπορεί όχι σε όλες της περιπτώσεις και κατά την γνώμη μου απο αυτά που μαθαίνω το 1 είναι σωστή διατροφή & βότανα χορτοφαγία-ωμοφαγία 2 αλλαγή τρόπο σκέψεις εσωτερική θεραπεύει και μοιράζομαι αυτήν την ομιλία είναι μια γυναικά που νικιέσαι τον καρκίνο είχαν πέσει μαλλιά της σε προχωρημένο στάδιο και μοιράζεται μια μέθοδος μαζί μας που στην ουσία πηγαίνεις πίσω στον χρόνο εκεί που δημιουργήθηκε το τραύμα-καρκίνος από μια άσχημη εμπειρία και την θεραπεύεις με αγνές σκέψεις-ενεργεία όπως λέει και ο Dr Ryke Hamer Η ΛΎΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΈΧΕΙ ΒΡΕΘΕΊ!άπλα δεν είναι από την επιστήμη όπως όλοι θα περιμέναμε είναι από την πνευματικότητα! https://www.youtube.com/watch?v=Vv8-0K-OF6o&t=3615s και για Dr Ryke Hamer https://terrapapers.com/dr-ryke-hamer-nea-iatriki/

    Posted on 9 Ιανουαρίου 2020 στις 2:01 μ.μ.

     
  42. SOT45 είπε,

    Το δώσατε ταυτόχρονα με την σκάρφη? Πόσο καιρό το πήρε?

    Posted on 22 Ιανουαρίου 2020 στις 1:00 π.μ.

     
  43. SOT45 είπε,

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    Posted on 28 Ιανουαρίου 2020 στις 4:33 μ.μ.

     
  44. ΧΑΡΟΥΛΑ είπε,

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    Posted on 19 Απριλίου 2020 στις 1:48 μ.μ.

     
  45. ΧΑΡΟΥΛΑ είπε,

    Καλησπέρα σας Χριστός Ανέστη με υγεία..Για όλους εσάς που δε ξέρετε επειδή εμείς το ψάξαμε και το βρήκαμε το στερνοβότανο είναι ένα χορτάρι που τρώνε τα πρόβατα και δημιουργείται ένα φασόλι στο λαιμό του ζώου...Οι παλιοί κτηνοτρόφοι σίγουρα το ξέρουν...Δυστυχώς όταν υπάρχει μετάσταση στο κεφάλι η ζωή του ασθενή είναι από 1 εώς 3 μήνες...Για όποιον το βρει μπορεί να το δώσει στον άνθρωπο που νοσεί σε δύο δόσεις να το φάει σε μια μπουκιά ψωμιού...Όλα αυτά σας τα λέω με προσωπική εμπειρία ..Εμείς καταφέραμε να το βρούμε όταν πλέον ήταν αργά ο πατέρας μου είχε κάνει ήδη μεταστάσεις...Μακάρι οι δικοί σας άνθρωποι να μπορέσουν να σωθούν και να έχουν μια ποιοτική και ανώδυνη ζωή...

    Posted on 19 Απριλίου 2020 στις 1:57 μ.μ.

     
  46. Unknown είπε,

    Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία!Χαρούλα που βρήκατε το άτεκνο?Το βότανο αυτό μόνο τρώγεται ή μπορεί κ να το πιει κάποιος?Σε ποια φάση βοηθάει?

    Posted on 22 Απριλίου 2020 στις 9:33 μ.μ.

     
  47. Lts είπε,

    Καλησπέρα
    Που θα μπορούσα να βρω το βότανο; Ποσο χρειαζεται να παρω για την μητέρα μου με μεταστατικό καρκίνο στον πνεύμονα;
    Ευχαριστώ πολυ !!

    Posted on 4 Αυγούστου 2020 στις 1:27 π.μ.

     
  48. Unknown είπε,

    Πού μπορώ να το διβασω

    Posted on 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 1:20 μ.μ.

     
  49. Unknown είπε,

    Πος μπορώ νέα διαβάσω για στειροβοτανο...ΚΆΙ τι γιατρεύει

    Posted on 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 1:22 μ.μ.

     
  50. Unknown είπε,

    Γειά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!!!! το χρειάζομαι για μια γνωστή με καρκίνο, σας παρακαλώ αν γίνεται να μου πείτε πού μπορώ να το προμηθευτώ και το ένα βότανο και το άλλο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!! υγεία σε όλους εύχομαι !!!!!!

    Posted on 12 Ιουνίου 2021 στις 8:03 μ.μ.

     
  51. Ανώνυμος είπε,

    Μπορείς να μου πεις με τι βότανα σε παρακαλώ

    Posted on 19 Οκτωβρίου 2023 στις 12:20 π.μ.

     
  52. Ανώνυμος είπε,

    Σημερα χριστουγενα μιλουσα στο Αγιο ορος με Μοναχο αδελφικο μου φιλο τον ρωτησα για καπιον γνωστο μας τι κανει ?μου ειπε φιλος ηταν εδω πριν ενα μηνα με εναν ξαδερφο του που ειχε καρκινο πηγαμε σε εναν γεροντα Μοναχο που εχει ενα βοτανο που λεγετε Ατεκνο και του το στελνουν απο την ορεινη Πελοπονησο το παληκαρι που το πηρε σταματησε τον καρκινο και την μετασταση ,ο γεροντας τους ειπε οτι το προμηθευτηκε πολυ δυσκολα

    Posted on 26 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:59 π.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια